misteriozni (misteriozni)   

KorisnikBroj stranica nakojima je radioPostavio stranicaBroj dodatakaBroj komentara
misteriozni 14214 


alexa
Ime i prezime:  Violeta   Radic
Godina rođenja:  1958
Država:  Srbija
Grad:  Beograd
Obrazovanje:  srednja ekonomska i Visa poslovna
Trenutni posao:  nisam vise zaposlena
Oblasti interesovanja:  knjizevnost, muzika
O meni:  Majka cetvoro dece, u braku 30 godina, staza 29 godina, penziju cekam sledecih 6 godina, pisem blogove, i odrzavam kucu sa puno ljudi! Suprug, deca, ja, privremene i stalne goste (mislim na intimne prijatelje svoje dece)i uopste nase prijatelje pas i tri macke kao clanovi porodice!
Sortiranje:
Patispanj blogs
Posao u Srbiji
Kako prihvati izazov, pobedi strah od neizvesnosti? Ali nije stvarno! Zelim samo da podelim sa vama sta nam se sve moze dogoditi kad se zaposlimo i da oprez ipak mora da postoji!  
Forum INTERNET POSAO Posao u Srbiji
misteriozni
Pisite za internet posao forum
Pišite za nas u najmodernijem multimedijalnom forumu koji vam omogucava da ovde postavljate svoje blogove, clanke, pravite beklinking (back link) kampanje vezano za internet posao. Ovde možete postavljati tekstove, slike i you tube video. Gost bloger kod nas može da piše clanke i postavlja teme.  
INTERNET POSAO Pisite za internet posao forum
XFactory
Dadilje i pomoc u kuci
Radna snaga za novac
Kucne pomocnice su ponovo na vrhuncu svoje slave! I dadilje! I zene za pomoc u kuci i starim osobama! Zadnjih godina oni koji to mogu da priuste "kupuju" radnu snagu za raznorazne poslove u kuci! A kazu da je status roba odavno prevazidjen.  
Forum INTERNET POSAO Radna snaga za novac
misteriozni
Page: