XFactory protiv Wordpressa

Prednosti XFactory portala u odnosu na Wordpress CMS.

Blog protiv Portala

Wordpress je CMS (sistem za upravljenje internet prezentacijom) predvidjen za blogere. On je napravljen za jednog korisika odnosno administratora (blogera), koji objavljuje svoje stranice.

XFactory portal moze da korisiti više administratora (sa razlicitim privilegijama) i veliki broj korisnika koji mogu da samostalno postavljaju multimedijalni sadržaj u forumu, narucuju robu iz prodavnica, komuniciraju medjusobno i postavljaju pitanja.

Zašto mora komplikovano kad može prosto

Wordpress koji je zasnovan na Php, MySql, CSS i HTML tehnoligijama zahteva njihovo osnovno poznavanje za pravljenje najjednostavnijih sajtova.

XFactory portal zasnovan na ASP.NET, VB.NET, MS SQL, CSS, HTML, JQUERY i J tehnologijama, NE ZAHTEVA njihovo nikakvo poznavanje. Ovo je moguce zbog administrativnog panela koji je lak za korišcenje. Sa elementarnim poznavanjem racunara možete odmah praviti sadržaj na sajtu.

Sve je toliko uprosteno da je MOGUCE ZA JEDAN MINUT NAPRAVITI MULTIMEDIJALNU INTERNET PREZENTACIJU. - Pogledajte primer

Nestabilno protiv optimizovanog

Wordpress podržava veliki broj plug-inova, koji proširuju njegove mogucnosti. Nasuprot tome, zbog cestih ažuriranja programa, plug-inovi se ponašaju nepredvidivo i nestabilno.

XFactory portali su vec napravljeni optimizovani za odredjenje potrebe korisnika iz oblasti biznisa, izdavaštva, prodaje i objedinjene ponude robe na tržištu.

Wordpress Nindža programer ili XFactory interventni tim

Ukoliko korisnik želi da Wordpress prilagodi svojim zahtevima, potrebno je da zna napredno programiranje i da je spreman da se suoci sa gomilom nepreglednog koda, koji se ne nalazi uvek tamo gde ga ocekujete.

Ukoliko su dodatno potrebna prilagodjavanja portala odredjenoj delatnosti, XFactory tim može da izadje u susret zahtevima vlasnika portala.

ZASTO XFACTORY XFactory protiv Wordpressa 285