Seo optimizacija sajtova - Seo manager

AKTUELNO Seo manager je web aplikacija, koja vam pomaže da rezultate Seo optimizacija sajtova, držite na jednom mestu. To je proces korak po korak, kojim vas vodi Seo manager i govori vam šta treba da radite, preporucuje vam koje alate da koristite. Poenta cele price je da celu seo analizu za sajt, odradite za dan-dva i onda više ne razmišljate o njoj nego samo odaberete temu, pogledate koje su vezane kljucne reci i pišete.

Specifikacije

NamenaXFactory portalSeo Manager, alat za upravljanje kljucnim recima i Seo optimizacijom
Seo optimizacijaAdresa aplikacijewww.searchoptimizing.net
Povezivanje na izvore kljucnih reciNa Google keywords tool, Bing ads intelligence, Keyword buzz, Ubersuggest.org...
Pravljenje strukture Vaših sajtova i ucitavanje kljucnih reci u njihVaši sajtovi, glavne kategorije, podkategorije, glavne kljucne reci, od konkurencije, dugacke klj. reci
Upravljanje kljucnim recimaPrebacivanje iz kategorije u kategoriju, brisanje filtriranje, dopunjavanje
Analiza kljucnih reci i vezivanje za Vaše temePrema Globalnim i likalnim pretragama, ceni po kliku i konkurenciji. Pretraga kljucnih reci
Vodjenje beležaka o izvorima Vašeg sadržajaKoje web adrese, knjige, casopise i dr. ste koristili prilikom pravljenja Vaših stranica
Vodjenje beležaka o sajtovima na kojima ste postavljali backlinkingZa svaku temu Vašeg sajta

Naručivanje

  Cena  
 200 €/god
 
 Lokali
Beograd, , tel: SkypeID: Fedor Rakic, +381 62 207 019
 
    Količina:

Seo manager - Rezultate SEO opimizacije držite na jednom mestu

Danas internet marketing zajedno sa Seo optimizacijom sajta mogu da zamene celu komercijalu i call centar jedne firme. Seo optimizacija sajtova dosta spor proces, ali mi smo napravili web aplikaciju Seo Manager, kojom je ceo proces moguce ubrzati i pojacati.
Seo manager je onlajn program koji vam pomaže u pravljenju i vodjenju rezultata SEO analize za sve sajtove koje imate ili tek zelite da napravite a da opet sve držite pregledno i na jednom mestu. Program vas vodi korak po korak kroz proces optimizacije, daje vam uputstva šta je sledece sto radite i preporucuje vam koje alate da koristite. SEO Manager je kompatibilna sa svim drugim SEO alatima u poseduje mogucnost da samo jednim klikom mozete ubacivati ogromne rezultate analiza.

WEB SAJTOVI Seo Manager 281

Zašto Seo optimizacija sajtova?

Seo optimizacija sajtova se radi za svaku stranicu posebno, ne samo za sajt generalno. Seo optimizaciju radimo da bi povezali sadržaj naše stranice sa onim što ljudi kucaju kada rade pretragu na googlu. bez toga bi bili izgubljeni medju milijardama stranica.

Da bi postigli visoko rangiranje morate da ispunite sva tri sledeca uslova:

 • dobar web sajt, koji poštuje sva Seo pravila. Zato je dobro da koristite Xfactory web portale. Oni u sebi imaju ugradenu Seo optimizaciju. Google lako može da prodje kroz ceo portal i pokupi sve neophodne informacije u pravilnom formatu da bi sajt bio visoko rangiran.
 • uradenu i primenjenu Seo optimizaciju. Seo manager je program koji ce Vam pomoci da sve kljucne reci držite na jednom mestu, da im lako pristupate, izaberete najbolje, povežete ih sa Naslovima sa Vašeg sajta.
 • pozadinski linkovi (linkovi sa drugih sajtova koji vode ka vašem). Linkovi svih XFactory portala su povezani, tako da odmah dobijate vetar u ledja (dobar Google rejting u pretrazi).

Kako se radi Seo optimizacija sajtova sa Seo managerom?

Online program Seo manager se nalazi na adresi: www.searchoptimizing.net Ovde je opisano šta se radi u svakom koraku Seo Managera:

 1. Unos, izmena i brisanje sajtova za koje radite Seo optimizaciju. Takodje ovde birate u koji sajt želite dalje da udjete.
 2. Unos, izmena i brisanje glavnih kategorija sajta.
 3. Unos, izmena i brisanje podkategorija sajta. Možete prebaciti podkategoriju sa svim svojim podacima u neku drugu glavnu kategoriju. Ovde se radi ubacivanje kljucnih reci u izabranu podkategoriju iz Google Kewords toola. Moguce je takodje masovno ubaciti kljucne reci i iz svih ostalih alata izvora kljucnih reci.
 4. Kljucne reci se iz Googlovog keywords toola ucitavaju sa jacinom konkurencije, Globalnim i lokalnim pretragama i ceni po kliku za Google Adwords. Možete ih pregledati i sortirati po svim ovim kriterijumima, za svaku kategoriju posebno. Možete masovno brisati neodgovarajuce kljucne reci, ili ih masono prebacivati u neku drugu podkategoriju. Možete obrisati Sve kljucne reci neke kategorije za kriterijume koke im zadate. Napredni nivo koji se radi tamo gde imate jaku konkurenciju je ucitavanje Dugackih kljucnih reci i klj. reci od konkurencije u Glavnu kljucnu rec. Moguce je dodavati naknadno, pri cemu program vodi racuna da nemate duplikate unutar glavne kategoorije. Možete upisati koje ste sve termine za podkategoriju pretraživali u Google keywords tool-u.
 5. Ako ste ubacivali duge kljucne reci i reci od konkurencije ovde ih možete pregledati, procistiti ili dodati nove.
 6. Pravljenje naslova stranica na osnovu kljucnih reci. Moguce je naknadno dodati kljucne reci u naslov, ili ih obrisati iz njega. - Imate pretragu klj. reci sa kriterijumima: Da li mora da sadrži sve reci ili može bilo koja
  - Da li pretražujete glavnu kategoriju ili podkategoriju
  - Da li da pretražuje vec upotrebljene kljucne reci
 7. Unosite koje sre web stranice koristili kao izvor za Vašu stranicu, ili koji casopis, knjigu...Unosite na kojim ste adresama ostavljali BackLink za Vašu stranicu
 8. Prikaz svih naslova koje ste uradili sa njihovim glavnim, dugim i kljucnim recima od konkurencije. Moguce je pregledati za Glavnu kategoriju ili podkategoriju.
 9. Spisak svih neiskorišcenih klj. reci u naslovima, po podkategorijama.

Kada ste sve ovo odradili, imate Seo optimizovane naslove sa kljucnim recima koje trebate da koristite u tekstu stranice, Title tagu odvojene sa | , Description Tagu i Backlinkingu. Eto kako se radi Seo optimizacija sajtova. Sada kada imate Seo projekat, pišete tekstove sa kljucnim recima, to ce Vas usmeravati i o cemu cete da pišete. Posecujte druge sajtove i radite backlinking ka Vašim stranicama. Svaki backlink, za Google, glasa za Vašu stranicu i što ih imate više i dolaze sa relevantnih i autoritativnih sajtova, boje je. Raste Vam Google rejting, izdižete se u Google pretragama i dobijate više posetilaca na Vašem sajtu.