XFactory-ju potreban saradnik-partner menadzer prodaje

NOVO Ponuda za posao: XFactory portali su mnogo više od obicnih web sajtova, za slican novac. To su interaktivni web sajtovi koji inace koštaju nekoliko hiljada evra, a mi ih nudimo po cenama od 100-200E godišnje. Naši portali se vrlo lako prodaju kada ih prezentujete kupcima. Ovo je Oglas za posao. Potreban nam je menadzer prodaje.

Posao ponuda: Kontaktirajte nas

Fedor Rakic
administrator

email:fedorr@gmail.com

skype:
Klikni da nas pozoves!

POSAO PONUDA Oglas za posao - XFactory-ju potreban menadzer prodaje 330

INTERNET POSAO XFactory-ju potreban saradnik-partner menadzer prodaje 330

Posao ponuda

Ovo je Oglas za posao. Potreban nam je menadzer prodaje.

XFactory portali su mnogo više od obicnih web sajtova, za slican novac

XFactory pravi napredne web sajtove - portale pokrivaju oblasti:
- Izrada internet prodavnica - 170 €/god
- Portal Moj internet posao, online posao za firme - 150 €/god
- Licni razvoj karijere i blogovi - 100 €/god
- Portale za Marketing proizvoda koji objedinjuju sve ponude iz neke delatnosti u regionu (npr.Portal za nekretnine) - 190 €/god
- Online menadzer, organizacija preduzeca za produktivnost - 500 €/god
- Portal za nekretnine - 400 €/god

XFactory portale moguce je primeniti ili prilagoditi za razlicite potrebe: mediji, sport, nauka, tehnika, moda, zdravlje, vozila, nekretnine, turizam

Evo kako izgleda kad neko naruci obican web sajt

Kada neko naruci obican web sajt dizajner mu odradi dizajn, ubaci neke stranice sa tekstovima i slikama i to je to. Ako posle nekog vremena narucioc želi neku izmenu ili dodavanje neke nove stranice dizajner je obicno zauzet, nema vremena i na kraju mu to skupo naplati. Najgore je što uvek prodje puno vremena od odluke da se nešto uradi do momenta dok se ne pojavi na web sajtu. Uglavnom se radi o mesecima, ili cak godinama.

Evo kako izgleda kad neko naruci XFactory portal

XFaktori portali ovo vreme skracuju na minut. Na našim portalima sami korisnici portala mogu sami da postavljaju i menjaju sadržaj. Nije im potrebno nikakvo znanje kodiranja. Pogledajte video kako napraviti multimedijalnu prezentaciju za minut.

Svi XFactory web sajtovi imaju: forum, podršku za više korisnika, integraciju sa društvenim mrežama, odlicnu SEO optimizaciju da mogu da budu pronadjeni na Googlu, pretragu, atraktivnu animaciju slika svake stranice, puno menija i kategorija koje korisnici sami mogu da menjaju… Najvaznije je da su veoma laki za koriscenje i da korisnici odmah mogu da krenu sa pravljenjem sadrzaja, bez ucenja.

Web prodavnice imaju sve što im je potrebno da bi kompletno vodili prodaju. U okviru jednog sajta možete imati puno radnji sa kojima možete upravljati.

To su interaktivni web sajtovi koji inace koštaju nekoliko hiljada evra, a mi ih nudimo po cenama od 100-200E godišnje. Vreme izrade portala je oko 3 nedelje.

Naši portali se vrlo lako prodaju kada ih prezentujete kupcima. Evo naših do sada uradjenih sajtova.

Oglas za posao - Šta je potrebno da bi bili XFactory Menadzer prodaje

Posao ponuda: Da bi konkurisali za ovaj oglas za posao (Menadzer prodaje) potrebno je da umete da prezentujete sadržaj ove stranice potencijalnim kupcima.
Potreno je da posedujete:
• Komunikativnost
• Upornost

Oglas za posao – Zarada XFactory Menadžera prodaje

Za svaku uspešnu preporuku za izradu web sajta Menadzer prodaje zaradjuje 50€ za verzije:
• Izrada internet prodavnica
• Portal Moj internet posao, online posao za firme
• Licni razvoj karijere i blogovi
• Portal za Marketing proizvoda

Menadzer prodaje ostvaruje zaradu od 200€ od uspešne preporuke za verzije:
• Online menadzer, organizacija preduzeca za produktivnost
• Portal za nekretnine

Ukoliko nadjete kupca koji ima neke specijalne potrebe i treba da se nešto programira specijalno za njega, to se dodatno placa, a Vi dobijate još 25 % od pogodjene cene.

Posao XFactory Menadzer prodaje mozete raditi kao dodatni ili stalni posao. Mozete iskoristiti postojeca poznanastva, pronalaziti potencijalne klijente preko interneta ili jednostavno uci u neku radnju i ponuditi im internet prodavnicu.

Nasi proizvodi su toliko superiorni i mnogo povoljniji u odnosu na ono što se nudi na trzistu. Imacete dobru prodaju i zaradu ako saradjujete sa nama i potrudite se.