Razvoj web aplikacija, izrada web aplikacija

AKTUELNO BUSINESS PRO XFACTORY portal je odlicna platforma za razvoj web aplikacija. Cilj Vam je da posao kojim se bavite prebacite na internet. Iskoristite naše upravljanje sadržajem i na njega oslonite Vaš biznis. Izrada web aplikacija sa bazama podataka je dugotrajna, naporna i skupa.

Specifikacije

NamenaXFactory portalZa specificne potrebe Vaseg posla. Odlicna platforma za razvoji i proširenje vašeg biznisa
Uracunato u cenuWeb hosting na jakim Americkim serverimaDa, Neogranicen protok i broj stranica, uracunat u cenu
Domen.com .net, uracunat u cenu
Profesionalni web dizajnDa, mi obezbedjujemo. Evo nekih primera
Izrada logotipa sajtaDa, evo nekih primera našeg dizajnera
Postavljanje aplikacije i baze podataka na serverDa, mi obezbedjujemo
Održavanje portalaDa, mi obezbedjujemo, dostupnost 24h/7
Saveti i podrškaDa
E-mail sajtaDa, po nazivu sajta
Web prodavnicaProdaja robeDa, ukoliko to Vas posao zahteva
Podrška za više prodavnicaDa, ukoliko to Vas posao zahteva

Naručivanje

  Cena  
   €/god
 
 Lokali
Beograd, , tel: SkypeID: Fedor Rakic, +381 62 207 019
 
    Količina:

Business pro xfactory za razvoj web aplikacija

Business Pro XFactory portal je odlicna platforma za razvoj web aplikacija i proširenje vašeg biznisa na internet, bilo cime da se bavite: specificne vrste prodaja, upravljanje firmom, javni portali za regionalne oblasti, škole, nekretnine, turizam, igre na srecu, upoznavanje, administracija, oglasi ...

Zapoceli smo projekat XFactory portala od nule. Nekoliko godina radimo na stalnom unapedivanju i dodavanju novih funkcija u saradnji sa našim klijentima. Sve je sastavljeno iz modula tako da je moguce na njega dodati nove funkcije ili ukloniti neke postojece, tako da portal prilagodimo Vašim potrebama Najbolji primer za to je naš program PROJECT MANAGEMENT TOOL, koji je kompanijski portal sa razlicitim privilegijama zaposlenih za upravljanje projektima i Portal za nekretnine.

Naš portal u startu nudi lako pravljenje i izmenu multimedijalnog sadržaja, ugradjenu SEO optimizaciju, internet prodaju, veliki broj korisnickih menija (Navigacioni meni, Forum, Prodavnica, FAQ...), integraciju društvenih mreža, podršku za profile i prezentacije vaših korisnika i još mnogo toga.

MI VAM NUDIMO REŠENJE - KLJUC U RUKE

WEB SAJTOVI Business Pro XFactory 280

Javni i Enterprajs portali

Izrada web aplikacija je podrucje u kom imamo dugogodišnje iskustvo. Naša strucnost nam omogucava razvoj web aplikacija koji kombinuju pristup informacijama i distribuciju sadržaja sa saradnicima uz potpunu kontrolu podataka i šerovanje podataka sa socijalnim mrežama.

Portale možemo podeliti u dve glavne grupe: Javni i Enterprajs portali. Oni ujedinjuju izvore podataka, sadržaj i aplikacije na jednom mestu i cine ih dostupnim za korisnike zavisno od njihove uloge u poslovnom procesu.

WEB SAJTOVI Business Pro XFactory 280
WEB SAJTOVI Business Pro XFactory 280

Javni portali imaju za cilj prikupljanje, sredjivanje podataka i prezentaciju tih podataka njihovoj publici. Javni portali moraju da zadovolje odredjene zahteve, vezane za oblast kojom se bave, kao što su: Napredne opciije za pretraživanje, glasanje, komentari, internet prodaja, deljenje sadržaja sa socijalnim mrežama, sadržaj za skidanje. Busines Pro XFactory je veoma povoljno rešenje za škole, mesne zajednice, opštinsku i gradsku administraciju.Enterprajs portali ubrzavaju poslovne procese i obezbedjuju deljenje informacija u korporativnom okruženju. Enterprajs portali omogucavaju upravljanje projektima, timski rad i olakšavaju donošenje odluka. Mogu biti vezani za izvore podataka i prezentovati ih zaposlenima koji za to imaju privilegije. Jedan deo Enterprajs portala može biti vidljiv i spoljnim korisnicima i partnerima.

Evo šta sve možete dobiti od Nas u startu:

 • Mocan kontrolni panel za upravljanje sadržajem portala za više korisnika. Sve je podeljeno na menije, Glavne kategorije, podkategorije, teme, podteme, blokove podnaslova i sam multimedijalni sadržaj. Sve se može menjati i prebacivati nakon unošenja.
 • Ne treba vam nikakav dodatni alati, sve možete raditi sa bilo kog racunara, tableta ili telefona koji ima pristup internetu.
 • Multimedijalni sadržaj se sastoji od: teksta, slika svih velicina, Youtube videa, Flash animacija, PDF fajlova, teksta sa stilovima, Google mapa, fajlova za skidanje... Vi imate potpunu kontrolu nad prijavljenim korisnicima i materijalom koji se objavljuje.
 • Najmoderniji forum koji svim logovanim korisnicima dozvoljava postavljanje multimedijalnog sadržaja.
 • Fokus portala je uvek na novom sadržaju i teme se mogu nastavljati.
 • Mnogo dodatnih menija koji olakšavaju kretanje kroz portal i Google indeksiranje. Dobijate: Glavni meni u kome samo administratori postavljaju sadržaj, prodavnica sa artiklima ukoliko ih imate, meni sa prodavnicama, ukoliko imate više prodavnica, meni Rangranje korisnika u okviru koga se korisnici rangiraju u odnosu na svoje aktivnosti na sajtu i može da pristupe svom profilu i prezentacijama, meni pitanja i odgovori (FAQ)
 • Mi Vam obezbedjujemo web hositng na jakom americkom serveru i registraciju domena
 • Da bi dobili na Google rejtingu, veoma je bitno da možete da se povežete sa drugim sajtovima. Zato Business Pro portal ima 6 banera, koji posle svakog klika menjaju reklame. Te reklame se veoma lako ubacuju i menjaju iz kontrolnog panela. Imate mogucmost prikaza ogromnog broja reklama, a one pri tome ne opterecuju sadržaj sajta.
 • Obuka i tehnicka podrška u korišcenju portala kao i u metodama kako da dovedete što više posetilaca na Business Pro XFactory portal.
 • Pogledacemo vas trenutni web sajt i naci najefikasniji nacin da sadržaj koji imate prebacimo u Business PRO portal.
 • U hederu portala nalazi se animirani prikaz uvek aktuelnog sadržaja stranice. Ovde se na atraktivan nacin prikazuju slike i tekstovi zavisno od toga gde se nalazite na portalu.
 • Svaki registrovani korisnik Business Pro portala ima svoj profil, dobija svoju glavnu stranicu kojom se prestavlja i može imati neograniceno mnogo stranica u okviru vašeg portala. Korisnici takodje mogu da razmenjuju licne poruke i druže se preko portala.
 • Prikaz specifikacija proizvoda ili usluga putem tabela.
 • Web dizajn portala prema Vašim bojama i želji
 • Korisnici Busines Pro portala takodje mogu da: nastavljaju sadržaj stranica, komentarišu sadržaj stranica, prijave Vam neprikladan sadržaj i mogu da se linkuju svaku stranicu na: Facebook, Google+ ili Twitter
 • Pretraga unutar portala

Prodaja vaših proizvoda i usluga preko interneta

Ukoliko imate proizvode i usluge koje želite da plasirate preko interneta Business Pro XFactory verzija portala Vam omogucuje da imate jednu ili više online prodavnica pod vašom kontrolom. Sve to uz neverovatnu lakocu korišcenja, nikakvo znanje kodiranja Vam nije potrebno da biste radili na XFactory portalu. Jednostavno postavite Vaše artikle i dodajte im cene sa nekoliko klikova. Moguce je povezati Vašu desktop aplikaciju sa Web aplikacijom, tako da samo jednom unosite podatke. Evo šta sve vec imamo u vezi prodaje:

 • ugradjenu SEO optimizaciju, tako da Vaši proizvodi i usluge budu lako pronadjene na internetu. Svaka stranica našeg XFactory Pro portala se vidi u pretragama kao zaseban sajt.
 • podršku za najsavremeniji nacin prodaje
 • kupac može da izvrši on-line narucivanje robe iz jedne ili više Vaših prodavnica. Automatski se šalje mejl o narudžbi vlasniku portala, prodavnici i potvrda kupcu i imate pristup nad narudžbama svih prodavnica.
 • menadžment i pregled svih transakcija.
 • svaka prodavnica ima pristup samo svojim narudžbama i svojim proizvodima. Sve ovo moguce je realizovati kroz Business Pro portal koji Vam nudimo. Sve prodavnice na tržištu možete voditi sami, ali je mogu voditi i same prodavnice, odnosno posebni korisnici Vašeg portala.

Izrada web aplikacija sa XFactory timom

Za razvoj web aplikacija je nekad potrebno uložiti mesece i godine rada. Izracunajte koliko ce Vas koštati da platite tim programera i dizajnera godinu dana. A aplikacija koju dobijete može biti bagovita i nepouzdana. Izrada web aplikacija sa XFactory timom je Vaša dobitna kombinacija. Naše dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti Vam garantuje kvalitet, brzinu i pouzdanost narucene apikacije.