Portal za marketing proizvoda

Nemate proizvode i usluge koje želite da plasirate preko interneta, a želite da se bavite online prodajom? Sklopite dogovor sa raznim prodavnicama da prodajete njihovu robu, a vi zaradjujte od provizije koju vam daju prodavnice ciju robu prodajete. Portal za marketing proizvoda Vam omogucuje da budete iznad svih prodavnica i da objedinite ponudu neke vrste robe na nekom tržištu.

Specifikacije

NamenaXFactory portalZaradjujte od provizije koju vam daju prodavnice ciju robu prodajete i od Google reklama
Uracunato u cenuWeb hosting na jakim Americkim serverimaDa, Neogranicen protok i broj stranica, uracunat u cenu
Domen.com .net, uracunat u cenu
Profesionalni web dizajnDa, mi obezbedjujemo. Evo nekih primera
Izrada logotipa sajtaDa, evo nekih primera našeg dizajnera
Postavljanje aplikacije i baze podataka na serverDa, mi obezbedjujemo
Održavanje portalaDa, dostupnost 24h/7
Saveti i podrškaDa
E-mail sajtaDa, po nazivu sajta
Web prodavnicaProdaja robeDa, narucivanje robe
Podrška za više prodavnicaDa, možete imati mnogo prodavnica i svaka može imati svoje cene i robu na stanju
Obaveštavanje prodavnice o narudžbiDa, prodavnici i administratoru se odmah šalje mejl o narudžbi
Potvrda narudžbe kupcuDa, kupac odmah dobija potvrdni mejl sa narucenom robom, i porukom koju želite
Pristup prodavnicamaSvaka prodavnica može da pristupi samo svojim narudžbama, a administrator ima pristup svim

Naručivanje

  Cena  
   €/god
 
 Lokali
Beograd, , tel: SkypeID: Fedor Rakic, +381 62 207 019
 
    Količina:

Portal za marketing proizvoda - reklamiranje na internetu proizvoda i usluga

Nemate prodavnicu, proizvode i usluge koje želite da plasirate preko interneta, a želite da se bavite online prodajom? Možete da radite reklamiranje na internetu. Sklopite dogovor sa raznim prodavnicama da prodajete njihovu robu, a vi zaradjujte od provizije koju vam daju prodavnice ciju robu prodajete. Portal za marketing proizvoda Vam omogucuje da budete iznad svih prodavnica i da objedinite ponudu robe odredjene vrste na odredjenom tržištu (primeri: berza mobilnih telefona, automobila, tehnike, nekretnina ...). Prodavnice možete voditi sami, a možete prepustiti i da svaka prodavnica vodi ponudu svoje robe i svoje cene. Vi imate nadzor nad svim detaljima.
Sve to uz neverovatnu lakocu korišcenja, nikakvo znanje kodiranja Vam nije potrebno da biste radili na Portalu za marketing proizvoda. Jednostavno pocnite vašu prezentaciju sa nekoliko klikova.

MI NUDIMO REŠENJE, KLJUC U RUKE

IZRADA WEB SAJTOVA Portal za marketing proizvoda 7

Najsavremeniji nacin prodaje

Nemate prodavnicu, proizvod i usluge, kao ni znanje web dizajna i programiranja! Sve to ne predstavlja problem, jer Portal za marketing proizvoda ce Vam omoguciti kvalitetanu internet prodaju. Koncept na osnovu koga se ovo ostvaruje podrazumeva sledece:

 1. Sklopite dogovor sa raznim prodavnicama da prodajete njihovu robu i zaradjujte od provizije koju vam daju prodavnice cija je to roba. Ovime takodje pomažete prodavnicama reklamiranje na internetu njihovih proizvoda.
 2. Portal za marketing proizvoda ce Vam omoguciti aktivnu komunikaciju sa klijentima i kupcima. Kada neko naruci nesto preko sajta, automatski se šalju mejlovi potvrde dobavljacima kojima roba pripada, samom klijentu kao i Vama kao administratoru portala.
 3. Pored internet prodavnica vodjenjem kvalitetnog dopunskog sadržaja privucicete nove kupce.
 4. Portal ce ugradjenom SEO optimizacijom privlaciti nove kupce sa Google-a.
 5. Jednom kada kupac dodje na sajt moci ce da kupuje proizvode i usluge prodavnica prijavljenih na vašem portalu na osnovu cega vi zaradjujete procenat prodate robe.
 6. Ako vaš portal ima interesantan sadržaj, stalno se menja i prikazuje uvek aktuelno, postace autoritet u oblasti kojom se bavite, ljudi ce ga cesto posecivati i vaša prodajna mreža ce se širiti. Reklamiranje na internetu može biti unosan posao.

Zarada od google reklama

Ukoliko imate dovoljno tekstualnog sadržaja Portalu za marketing proizvoda može automatski da generiše Google reklame na svakoj stranici koju odredite. Ukoliko portal ima visoku posecenost ova zarada može da dosegne i preko 100$ na dan.

Pristupite nekom affiliate programimu, reklamirate robu drugih prodavnica

Imate mogucnost da pristupite brojnim affiliate programima, reklamirate robu drugih prodavnica i dobijate procenat od svakog kupca sa Vašeg sajta ili svakog kliknutog linka. Affiliate programi su verovatno najpopularniji i najefikasniji vid internet zarade u svetu. Potrebno je da izaberete neku profitabilnu oblast i da izaberete nekog Affiliat Trgovca (merchants). Mi cemo Vam odraditi portal, zakupiti domen, odraditi Web dizajn u skladu sa Vašim željama, postaviti ga na server, pomoci u podešavanju kategorija. Za nedelju dana možete da pocnete sa radom i da krenete sa zaradom.

Automatsko vodjenje transakcija o prodaji

Portal za marketing proizvoda omogucava vlasniku sajta da zaraduje od procenta prodate robe prijavljenih prodavnica na vašem portalu. Kupac može da izvrši on-line narucivanje robe iz jedne ili više prijavljenih prodavnica na portalu. Kupac prodavac i vlasnik portala dobijaju mejl o izvršenoj narudžbi. Menadžment i pregled svih transakcija.

Google i ostali pretraživaci vole Portal za marketing proizvoda

Izbijte na vrh Google rezultata. Napravite reklamiranje na internetu uspešnim. Šta ce vam web sajt koji dobro izgleda, koji pretraživaci ne mogu da pronadju. Pravilna SEO optimizacija može dovesti mnogo posetioca, do vaših prezentacija, a Portal za marketing proizvoda ce vam je sam odraditi. Za najbolje rezultate, imate mogucnost da unesete rezultate SEO analiza, a tu ce vam mnogo pomoci naš SEO MANAGER program.

Svaka stranica Portala za marketing proizvoda se vidi u pretragama kao zaseban sajt.

Sve radite preko kontrolnog panela Portala za marketing proizvoda

Nikakvo znanje web dizajna ili kodiranja nije potrebno da biste radili na Portalu za marketing proizvoda. Jednostavno pocnite vašu prezentaciju za reklamiranje na internetu sa nekoliko klikova. Putem kontrolnog panela implementiranog u portal možete menjati, brisati, prebacivati sve elemente, kao i dodavati nove:

 • Kategorije u Glavom meniju, Forumu, Prodavnici, meniju “Pitanja i odgovori”
 • Upravljanje temama i njihovim sadržajem
 • Sadržaj svake prodavnice, cene artikala svake prodavnice i jedinice
 • Možete imati prodavnice koje same vode svoje artikle i cene. Oni imaju svoj kontrol panel koji radi sa njihovim nalogom.
 • Banere, Komentare korisnika, tabele sa specifikacijama, iskljucenje nesavesnih korisnika i slicno.

Šta sve dobijate uz Portal za marketing proizvoda

 • Obuka i tehnicka podrska u korišcenju Portala za marketing proizvoda kao i u metodama kako da dovedete što više posetilaca na Vaš XFactory portal i povecate zaradu.
 • Mi registrujemo domen i obezbedjujemo web hosting Vašeg portala. Sve je uracunato u cenu. Kod nas za malo novca dobijate odlican web hosting na jakim Americkim serverima + Portal za marketing proizvoda - portal za najsavremeniji nacin prodaje i zarade od Google reklama preko interneta.
 • Uradicemo besplatno kompletan Web dizajn u skladu sa robom koju reklamirate i bojama i pozadinama koje Vam se dopadaju. Takodje dobijate od nas i profesionalni logo firme ili Vaseg sajta (pogledajte primere koje smo radili). Imacete dve ponudjene opcije logoa a ukoliko Vam se ne dopadaju dalji rad se naplacuje po dogovoru. Znak koji Vam dizajniramo moze da se koristi samo na Vašem web sajtu a njegova forma za upotrebu u štampi i drugim medijima, naplacuje se kao autorska vrednost od 100E pri cemu dobijate logo u vektorskom obliku spreman za sve moguce primene.
 • U hederu portala nalazi se animirani prikaz uvek uvek aktuelnog sadržaja stranice. Ovde se na atraktivan nacin prikazuju slike i tekstovi zavisno od toga gde se nalazite na portalu.
 • Svaki registrovani korisnik XFactory portala ima svoj profil, dobija svoju glavnu stranicu kojom se prestavlja i može imati neograniceno mnogo stranica u okviru vašeg portala. Korisnici takodje mogu da razmenjuju licne poruke i druže se preko portala.
 • Prikaz specifikacija proizvoda ili usluga putem tabela. Tabele su najbolji nacin da se korisnik na brzinu informiše o nekim specifikacijama i da ih uporedi sa nekim drugim proizvodom. Možete sami lako da pravite listu specifikacija unutar portala i imate reklamiranje na internetu u klasi sa najboljim sajtovima te vrste.
 • Korisnici XFactory portala mogu da komentarišu njegov kompletan sadržaj ili prijave ono što je neprikladno.
 • Svaka tema može da se linkuje na: Facebook, Google+ ili Twitter
 • Svaki termin ukucan u unutrašnjem pretrazivacu portala može lako da se pronadje.

Mnoštvo dodatnih menija za vaše korisnike

Puno navigacionih menija koji ce Vašim korisnicima omoguciti da pronadju sve, bez obzira na kojoj se stranici nalaze. Imate:

 • Glavni meni - u kome samo vlasnik portala postavlja sadržaj
 • Forum - meni u okviru koga korisnici Vašeg portala mogu da postavljauju multimedijalni sadržaj i prave nove teme u okviru kategorija
 • Meni sa svim artiklima
 • Meni sa prodavnicama i njihovim artiklima, ukoliko imate više prodavnica
 • Meni Rangranje korisnika - meni u okviru koga se korisnici rangiraju u odnosu na svoje aktivnosti na sajtu i može da se pristupi njihovom profilu i prezentacijama
 • Meni Pitanja i odgovori (FAQ)

Multimedijalni forum

Najmoderniji oblik foruma koji Vama i ostalim korisnicima dozvoljava postavljanje multimedijalnog sadržaja: tekst, slike svih velicina, video Youtube, Flash, PDF fajlova i html formata. Vi imate potpunu kontrolu nad prijavljenim korisnicima i materijalom koji se objavljuje. Fokus je uvek na novom sadržaju i teme se mogu nastavljati.

Povežite se sa drugim sajtovima da bi Vam rastao Google rejting

Spoljni linkovi su najvažniji element SEO optimizacije. Google je napravio da rejting sajta raste ako on ima linkove sa drugih sajtova. Kao da drugi sajtovi glasaju za njega. Ako razmenite banere sa nekim sajtom kod oba sajta raste Google rejting i oba se izdižu u Google pretragama. Zato su svi XFactory portali medjusobno povezani i daju glasove vasem sajtu. Njihovi baneri pri svakom ucitavanju stranice generišu nove reklame koje ste prethodno ubacili. Moguca je rotacija neogranicenog broja reklama. Oni pri tome ne opterecuju sadržaj sajta. Imate mogucnost lake razmene banera sa drugim sajtovima.