Napredna izrada blogova, licni sajt za razvoj karijere

Treba Vam napredna izrada blogova? Ili želite da imate licni sajt, koji ce predstavljati Vas razvoj karijere i Vaša znanja i veštine iz neke oblasti. Mi nudimo PERSONAL XFACTORY portal koji je perfektno rešenje za umetnike, javne licnosti, inženjere i uopšte frilensere iz bilo koje oblasti (freelancers - samostalni radnici).

Specifikacije

NamenaXFactory portalZa promociju svoje karijere
Uracunato u cenuWeb hosting na jakim Americkim serverimaDa, Neogranicen protok i broj stranica, uracunat u cenu
Domen.com .net, uracunat u cenu
Profesionalni web dizajnDa, mi obezbedjujemo. Evo nekih primera
Izrada logotipa sajtaDa, evo nekih primera našeg dizajnera
Postavljanje aplikacije i baze podataka na serverDa, mi obezbedjujemo
Održavanje portalaDa, dostupnost 24h/7
Saveti i podrškaDa
E-mail sajtaDa, po nazivu sajta

Naručivanje

  Cena  
 100 €/god
 
 Lokali
Beograd, , tel: SkypeID: Fedor Rakic, +381 62 207 019
 
    Količina:

Povežite se lako sa drugim sajtovima da bi povecali Google rejting

Spoljni linkovi su najvažniji element SEO optimizacije. Google povecava rejting Vašeg sajta ako on ima linkove sa drugih sajtova (backlinking). To je kao da drugi sajtovi glasaju za vaš sajt. Kada razmenite banere sa nekim sajtom, kod oba sajta raste rejting u Google pretrazi
Zato su svi XFactory portali medjusobno povezani i daju glasove vašem sajtu. Baneri XFactory portala pri svakom ucitavanju stranice generišu nove reklame koje ste prethodno ubacili. Moguca je rotacija neogranicenog broja reklama pri cemu se uopšte ne opterecuje sadržaj Vašeg Personal XFactory portala. Imate mogucnost lake razmene banera i linkova sa drugim sajtovima.

Personal xfactory za licno prezentovanje (razvoj karijere, aktivnosti, izrada blogova)

Treba Vam napredna izrada blogova? Ili želite da imate licni sajt, koji ce predstavljati Vas razvoj karijere i Vaša znanja i veštine iz neke oblasti. Mi nudimo PERSONAL XFACTORY portal koji je perfektno rešenje za umetnike, javne licnosti, inženjere i uopšte frilensere iz bilo koje oblasti (freelancers - samostalni radnici).

Da biste na internet preneli multimedijalni sadržaj koji govori o vama i vašim aktivnostima, ili želite da vodite svoj blog, ne morate da znate kodiranje i web dizajn. Sa PERSONAL XFACTORY portalom, jednostavno pocnite vašu prezentaciju sa nekoliko klikova i sve to uz neverovatnu lakocu korišcenja.

Mi hocemo da vi volite vaš sajt i sve što je potrebno implementirali smo u njega. Bez obzira ko ste ili šta želite da vaš web sajt postigne, PERSONAL XFACTORY portal ce biti fleksibilan koliko i vi. Pravite ga i menjajte uz put bez ikakvih dodatnih programa ili znanja.

WEB SITES Personal XFactory 276

Google i ostali pretraživaci vole Personal XFactory portal

Pojavite se na vrhu pretrage Google rezultata. Napravite Vaš licni sajt uspešnim.
Šta ce vam web sajt koji samo dobro izgleda a koji pretraživaci ne mogu da pronadju. Ako samo postavite licni sajt na internet to Vam nece doneti posetioce. Web dizajn ne dovlaci posetice na sajt. Na internetu medju milionima sajtova, treba Vam nešto što ce izdvojiti Vaš licni sajt - PERSONAL XFactory portal.

XFactory portal ima ugradjenu SEO optimizaciju i to Vam može dovesti mnogo posetioca, da vide Vase prezentacije. Za najbolje rezultate, i vrhunsku optimizaciju vašeg sajta imate mogucnost da istražujete rezultate SEO analiza gde ce vam najviše pomoci naš program SEO MANAGER.
Veoma bitna prednost Personal XFactory portala je što se svaka stranica koju napravite vidi u Google pretragama kao zaseban sajt.

Sve radite iz kontrolnog panela, bez ikakvih dodatnih alata

Nije vam potrebno nikakvo znanje kodiranja i dizajna da biste radili na PERSONAL XFactory portalu. Jednostavno pocnite vašu prezentaciju sa nekoliko klikova.
Putem kontrolnog panela implementiranog u portal možete praviti, menjati, brisati i premeštati sadržaj svih elementa:

 • Kategorije u Glavom meniju, Forumu, meniju “Pitanja i odgovori”
 • Upravljanje temama i njihovim sadržajem. Sadržaj Vaše prezentacije može biti: tekst, slike, tekst i slike, YouTube video, Google mape, Flash animacije, Slide show, pdf dokumenti, Fajlovi za skidanje...
 • Upravljanje Banerima, Komentarima korisnika, tabelama sa specifikacijama, iskljucenje nesavesnih korisnika i slicno.

Šta sve dobijate uz Personal XFactory portal

 • Obuku i tehnicku podršku u korišcenju portala kao i u metodama kako da dovedete što više posetilaca na Vaš Personal XFactory portal.
 • Mi registrujemo domen i obezbedjujemo web hosting vašeg portala. Sve je uracunato u cenu. Sa drugim izradjivacima sajtova placate od 40 €/god - 80 €/god i registrujete domen za oko 10 €/god. Kod kupovine PERSONAL XFactory portala za malo više novca dobijate odlican web hosting na jakim Americkim serverima a da i ne pominjemo da je u našu cenu uracunat kompletno dizajniran i opremljen XFactory portal u skladu sa vašim potrebama i najsavremenijim nacinom promocije Vas i vaših aktivnosti na internetu.
 • Mnogo navigacionih menija koji korisnicima olakšavaju kretanje kroz sadržaj: Horizontalni Glavni meni, možete imati još jedan meni sa strane (za lici sajt) ili forum (izrada blogova), meni Pitanja i odgovori. Blogovi mogu da imaju još jedan meni Rangiranje korisnika, u okviru koga se korisnici rangiraju u odnosu na svoje aktivnosti na sajtu i može da se pristupi njihovom profilu i prezentacijama
 • Uradicemo Web dizajn sa bojama i pozadinama koje Vam se dopadaju. Bilo da je u pitanju licni sajt ili izrada bloga, dobicete jedinstven dizajn. Pogledajte naš portfolio i portfolio naseg dizajnera.
 • Dobicete besplatno i profesionalni Logo firme (pogledajte primere). Kada je u pitanju dizajn logo-a imacete dve ponudjene opcije a ako Vam se ne dopadaju svaki dalji rad na logo-u se naplacuje. Takodje, logo cete moci da koristite samo na Vašem web portalu. Ukoliko zelite da ga koristite za primenu u štampi i drugim medijima, morate od nas da dobijete njegov vektorski oblik ciju vrednost placate 100E.
 • U hederu portala nalazi se animirani prikaz uvek aktuelnog sadržaja stranice. Ovde se na atraktivan nacin prikazuju slike i tekstovi zavisno od toga gde se nalazite na portalu.
 • Prikaz specifikacija proizvoda ili usluga putem tabela.
 • Svaka tema može da se linkuje na: Facebook, Google+ ili Twitter.
 • Svaki termin ukucan u pretrazivacu portala može lako da se nadje.

Izrada blogova - dobijate mogucnost da i drugi korisnici ucestvuju:

 • Dobijate multimedijalni forum koji logovanim korisnicima dozvoljava postavljanje multimedijalnog sadržaja: tekst, slike svih velicina, video Youtube, Flash, PDF fajlova, postavljanje fajlova za skidanje i html formata. Vi imate potpunu kontrolu nad prijavljenim korisnicima i materijalom koji se objavljuje. Fokus je uvek na novom sadržaju i teme se mogu nastavljati. Najnovija tema ce biti prva na naslovnoj strani, prva u njenoj kategoriji.
 • Svaki registrovani korisnik XFactory portala ima svoj profil, dobija svoju glavnu stranicu kojom se prestavlja i može imati neograniceno mnogo stranica u okviru vašeg portala. Korisnici takodje mogu da razmenjuju licne poruke i druže se preko portala.
 • Korisnici XFactory portala mogu da komentarišu sadržaj ili da prijave ono što je neprikladno.