Fedor (Fedor)   Sortiranje:
Kako zaraditi na internetu - Adsense portal
0 €/god
PROMOCIJA Evo kako zaraditi na internetu. Nudimo Vam besplatno Adsense portal, veoma lak za upotrebu, koji ce od Vas napraviti autoritet u nekoj oblasti na internetu. Projekat se radi u saradnji sa Googleom i Google zarada može biti i preko 100$ dnevno. Sa nama sklapate partnerski odnos u ovom poslu. Odmah možete poceti sa radom i uz našu podršku racunati na maksimalne rezultate.  
Nasi proizvodi IZRADA WEB SAJTOVA Kako zaraditi na internetu - Adsense portal
Fedor
XFactory-ju potreban saradnik-partner menadzer prodaje
NOVO Ponuda za posao: XFactory portali su mnogo više od obicnih web sajtova, za slican novac. To su interaktivni web sajtovi koji inace koštaju nekoliko hiljada evra, a mi ih nudimo po cenama od 100-200E godišnje. Naši portali se vrlo lako prodaju kada ih prezentujete kupcima. Ovo je Oglas za posao. Potreban nam je menadzer prodaje.  
Glavni POSAO PONUDA Oglas za posao - XFactory-ju potreban menadzer prodaje
XFactory
XFactory portali
Portfolio
Portfolio nasih sajtova radjenih sa XFactory endzinom. Nudimo vam na raspolaganje naše iskustvo i brzinu u izradi Web aplikacija za najrazlicitije potrebe korisnika.  
Main menu PORTFOLIO Portfolio
XFactory
Online menadzer, organizacija preduzeca za produktivnost
Project Management Tool-om se upravlja fazama projekta i pratecom dokumentacijom. To je online portal baziran na rolama. On omogucava svim zaposlenima da prezentuju svoj rad i prave sugestije kako da poboljsaju svoj posao i poslovanje kompanije koristeci multimediju. Korisnici mogu da kombinuju: tekst, slike, Youtube video, Pdf dokumente, Razne tipove fajlova, Google mape... kako bi predstavili svoj rad ili dali neke nove ideje.  
XFactory proizvodi MENADZMENT PREDUZECA Online menadzer, organizacija preduzeca za produktivnost
XFactory
Portal Moj internet posao, vodite online posao
PROMOCIJA Izrada web sajtova koja Vam omogucava da predstavite Vaš posao online i postanete autoritet oblasti kojom se Vaša firma bavi. Istog momenta kad dobijete neku ideju ili pocnete neku kampanju, krenite od portala Moj internet posao. Neverovatna lakoca korišcenja, nikakvo znanje kodiranja Vam nije potrebno da biste radili na portalu Moj internet posao. Jednostavno pocnite vašu prezentaciju sa nekoliko klikova.  
Nasi proizvodi IZRADA WEB SAJTOVA Portal Moj internet posao, vodite online posao
Fedor
XFactory portal za nekretnine
Veliki broj Agencija i korisnika može da ucestvuje u pravljenju sadržaja i time se portal veoma brzo razvija. Svaka nekretnina može da se predstavi na najbolji nacin i izgleda drugacije, jedinstveno i posebno. Sa bilo koje stranice portala možete da napravite detaljnu pretragu. Moze da predstavlja nekretnine za bilo koje svetsko tržište. Pogledajte primer našeg portala na landdubai.net  
Nasi proizvodi IZRADA WEB SAJTOVA XFactory portal za nekretnine
Fedor
O Nama
XFactory tim predstavljaju: dipl.inž. Aleksandar Josik (programer, koder i data analiticar) i dr. Fedor Rakic (graficki i web dizajner, video editor i animator).  
Glavni POSAO PONUDA O Nama
XFactory
Portal za marketing proizvoda
Nemate proizvode i usluge koje želite da plasirate preko interneta, a želite da se bavite online prodajom? Sklopite dogovor sa raznim prodavnicama da prodajete njihovu robu, a vi zaradjujte od provizije koju vam daju prodavnice ciju robu prodajete. Portal za marketing proizvoda Vam omogucuje da budete iznad svih prodavnica i da objedinite ponudu neke vrste robe na nekom tržištu.  
Nasi proizvodi IZRADA WEB SAJTOVA Portal za marketing proizvoda
Fedor
Pravljenje prezentacije (za korisnike)
NOVO U ovom video tutorijalu korisnici mogu videti kako da naprave multimedijsku prezentaciju sadrzaja(proizvod,usluga,prilog, clanak, bilo kakva tema) koji zele da peyentuju drugim korisnicima na XFactory portalu i bilo kom drugom portalu koji koristi sistem za menadzment sadrzaja (CMS) XFactory-ja.  
Glavni USER MANUAL Pravljenje prezentacije (za korisnike)
Fedor
Definisanje cene proizvoda
NOVO U ovom video tutorijal administratori web portala mogu videti kako se definise i dodaje cena nekom proizvodu u prodavnici.  
Glavni ADMIN MANUAL Definisanje cena proizvoda
Fedor
Direktno vezivanje kategorije i sadrzaja teme
NOVO U ovom video tutorijalu administratori mogu da nauce kako povezati kategoriju ili podkategoriju (u navigacionom baru) sa konkretnom temom odnosno prezentacijom na web portalu.  
Glavni ADMIN MANUAL Direktno vezivanje kategorije i sadrzaja teme
Fedor
Pravljenje i sortiranje kategorija u Forumu ili Prodavnici
NOVO Ovaj video tutorijal prikazuje administratorima kako napraviti kategoriju (podkategoriju) u Forumu (vazi i za prodavnicu) i kako kategorije sortirati u zeljenom poretku.  
Glavni ADMIN MANUAL Pravljenje i sortiranje kategorija u Forumu ili Prodavnici
Fedor
Kako se registrovati na web portalu?
NOVO U ovom video tutorijalu korisnici mogu videti kako se mogu registrovati na nasem i svim drugim web portalima napravljenim po sistemu XFactory.  
Glavni USER MANUAL Kako se registrovati na web portalu?
Fedor
Dodela vise cena jednom proizvodu
NOVO Video tutorijal opisuje administratorima svih web portala uradjenih po sistemu XFactory-ja, kako da definisu vise razlicitih cena i dodele ih nekom proizvodu.  
Glavni ADMIN MANUAL Dodela vise cena jednom proizvodu
Fedor
Pravljenje specifikacije proizvoda u tabelama
NOVO U ovom video tutorijalu administratori mogu videti kako da napraviti specifikacije odredjenih proizvoda i tabele unutar kojih ce te specifikacije biti definisane.  
Glavni ADMIN MANUAL Pravljenje specifikacije proizvoda u tabelama
Fedor
Pravljenje kategorije kao jednog dugmeta
NOVO Ovaj video tutorijal pokazuje administratorima kako da naprave kategoriju u glavnom navigacionom meniju a da kategorija nema drop-down meni podkategorija, odnosno da bude nezavisno dugme koje vodi ka konkretnom sadrzaju.  
Glavni ADMIN MANUAL Pravljenje kategorije kao jednog dugmeta
Fedor
Pravljenje kategorije i podkategorije u Glavnom meniju
NOVO Video tutorijal opisuje administratorima svih web portala uradjenih po sistemu XFactory-ja, kako da naprave kategorije i podkategorije u glavnom navigacionom meniju web portala.  
Glavni ADMIN MANUAL Pravljenje kategorije i podkategorije u Glavnom meniju
Fedor
Ubacivanje proizvoda u prodavnicu
NOVO Video tutorijal opisuje administratorima svih web portala uradjenih po sistemu XFactory-ja, kako da ubace proizvod (usluge, servise) u sadrzaj prodavnice svog web portala.  
Glavni ADMIN MANUAL Ubacivanje proizovda u prodavnicu
Fedor
Nastavak prezentacije za korisnike
NOVO U ovom video tutorijal korisnici mogu videti kako da dodaju sadrzaj na vec postojece web prezentacije, XFactory web portala i svih drugih web portala uradjenih po sistemu za mendzment sadrzaja (CMS-u) XFactory-ja.  
Glavni USER MANUAL Nastavak prezentacije za korisnike
Fedor
Nastavak prezentacije za administratore
NOVO Ovaj video tutorijal objasnjava administratorima svih web portala uradjenih po sistemu XFactory-ja, kako da nastave, izmene i poboljsaju vec postojecu web prezentaciju na svom web portalu.  
Glavni ADMIN MANUAL Nastavak prezentacije za administratore
Fedor
Pravljenje prezentacije (za administratore)
NOVO Ovaj video tutorijal opisuje administratorima svih web portala uradjenih po sistemu XFactory-ja, kako da najbolje naprave prezentacije (odnosno teme i clanke) na svom web portalu.  
Glavni ADMIN MANUAL Pravljenje prezentacije (za administratore)
Fedor
Page: